Min stora Moa har börjat dansa hip hopp. Det är så kul att hänga på och titta hur hon utvecklas. Ida hon är också med och ”hip-hoppar” på sidan om. Man blir faktiskt lite sugen men jag vill ju inte skämma ut min dotter. Kylskåp är inte så bra på att dansa. :unsure:

Cooling :cool:

En kommentar till Dansdocka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: