Gick igenom min kamera och hittade en filmsnutt när Frej handlar. En av mina kurskamrater på vårdhundsutbildningen kom på den här roliga aktiviteten. Perfekt för att träna bla kognitiva funktioner. Frej plockar olika slantar från golvet och beroende på valör får Frej godis. Hur roligt som helst för båda fyrbenta och tvåbenta. Ska bli roligt att prova på jobbet! :biggrin:

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: