Så glad att det är helg. Nu under sommaren är vi bara halva styrkan på jobbet. Jag och min sjukgymnastkollega jobbar dom arbetsmyror. Men eftersom vi bara är två istället för fyra så blir det snöbollseffekten. Behöver nog semester när mina kollegor kommer tillbaka.

image

Skål och trevlig helg! :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: