Min last här i världen är GODIS! Jag är helt galen i godis. Inte så bra för hälsan och figuren men godis är så gott!!!! Kan inte låta bli dessa läckerheter. Ni som känner mig vet att jag aldrig kommer att åka på en resa som inte mina grabbarna kan följa med. Joo, jag vet att jag är fånig men det står jag för. Jag är och kommer att förbli ett kontrollfreak! Lika troligt som det är att jag kommer att lämna bort mina grabbar under semestern lika säkert är det att jag inte kommer att sluta äta godis!!!! Man måste ju få ha någon last här i världen. Jag är inte felfri (fast jag gärna vill tro det :wink: )! Man lever bara en gång! NJUT för glatta livet!!! 8)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: