Varför kan jag aldrig lära mig? Man ska inte äta med ögonen. Jag vet men det är så svårt när det finns så mycket gosaker. Nu får man sona det genom att känna sig som en boll. Nu ska jag krypa till kojs med min uppsvällda bollmage! Förlåt magen, ska försöka bättra mig till nästa gång. Men jag kan inte lova något…..tyvärr! Avslutar dagens inlägg med en liten truddelutt: ”Som en boll kommer jag tillbaks till dig, som en boll kommer jag tillbaks” God natt Världen! Vi syns i morn! :roll:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: