Min vackra vita springare går från klarhet till klarhet.  :wub: Har nu dagligen tränat kontakt övningar av olika slag och i olika miljöer. Han är så fokuserad. Självklart är det inte perfekt men med tanke på hur han var för några veckor sedan så kan inget bli sämre. Har verkligen tagit mig i kragen och gjort en liten plan hur jag ska lägga upp träningen.  Är så lätt att man inte kommer vidare när man inte har en plan. Nu ska här tränas så man kommer ut på tävlingsbanorna någongång. Måste ju visa världen att blondiner kan! :cool:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: