I söndagsmorse gick jag runt Nattviken med mina fyrbenta grabbar. Passerade en familj med en dotter i ca fyra års ålder. Kunde inte låta bli att höra dotterns kommentar om Bore. Mamma, den vita hunden ser ut som en ko! Ni må tro att jag höll på att kissa på mig av skratt tillsammans med flickans föräldrar. När jag kommer hem berättar jag om mötet för Erik. Han sitter länge och funderar och tittar på Bore och säger: Joo, hon har faktiskt rätt! Våran lilla kossa! :heart:

En kommentar till Ser ni likheten?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: