Idag har Ida varit med om något som hon nog klassar som barnmisshandel. Som alla vet springer Ida omkring och gör livet surt för storasyster Moa. I min värld trodde jag inte att hon skulle börja gå ute förrän tidigast till våren. Är jag helt dum eller? :blush: Klart den lilla rödhåriga madamen kan gå ute. Så självklart kan hon då inte gå i mockasinerna nu när det är blött ute. Glad i hågen plockade jag fram Moas gamla fina P.O.P skor. Superlätta! Perfekt tänkte jag! Ida hade inte samma åsikt. Det var som om jag spikat fast henne i golvet. Hon stirrade stint på mig och sedan såg jag hur hon laddade. Ansiktet skrynklades och händerna knöts. Sedan kom det! Det välkända illvrålet. Jösses så hon skrek! Hon var så arg. Försökte få henne att gå dom korta stegen till mig. Pyttsan heller! Inte Ida Hultin! Herregud, hur ska detta sluta? :w00t:

En kommentar till Fyy så äckligt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: