Moa har äntligen tappat sin första mjölktand. Som hon har längtat! Jag och syster Yster tog saken i egna händern när tanden var så lös så den låg i horisontellt läge. Moa är lite rädd för blod så hon ville inte hålla på och dra i tanden själv. Vi knöt lite tandtråd runt tanden och sedan satte vi fast tandtråden i ett dörrhandtag. När Moa var minst beredd drog jag lite lätt i dörren och PLOPP så hängde den lilla tanden i tråden. Moa var så glad så hon tjöt! Lilla gumman! :wub: Moa ville inte lägga tanden i ett glas eftersom hon ville inte att tandfén skulle ta tanden. Men eftersom Moa har en supersnäll mormor fick hon en ”selma” istället och fick ha tanden kvar. :lol: Nu ligger tanden i en fin liten tennask med Moas namn ingraverat (fick i doppresent av hennes faddrar). På bussresan hem från Umeå upptäckte Moa att tand nr 2 också är lös. Är du beredd syster yster på operation ”dra lös tand del 2”? :biggrin:

En kommentar till ”Min tand är lös, min tand är lös……”

  • farmor skriver:

    Undrar om man är lika glad över en tand i en ask när man är 70 år? Vet inte, har inte provat och det är flera månader dit.
    menar
    farmor marg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: