Även denna dag har gått i rensandets tecken. Börjar känna mig ganska klar men man vet aldrig vad som kan dyka upp runt hörnet. :wink: Ida hjälpte (eller hur det nu var) mormor att organisera i hennes kökslådor när vi var och hälsade på senast. Inte bra att ha ett nytt kök med superlätta lådor att dra ut. :lol: På lördagkväll hoppas jag att Erik och Moa är på humör att julstäda och pynta. Jag ska inte göra det helt själv i år igen. Förra året gjorde jag det helt själv och då var jag less innan jag ens var klar. :blush:

2 kommentarer till Städa, städa varje fredag osså varje jul………

 • Erik skriver:

  Fast visst hjälpte jag vill till förra året……… med att dricka upp glöggen…. :angel:

 • farmor skriver:

  städa skulle vara bra här också, bland murbruk, målarpytsar och slipdamm.
  DOM BLIR ALDRIG FÄRDIGA HÄR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  jag blir sååååååå less.
  kramar från farmor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: