Dagen har jag tillbringat med bästisen Lena och Spiida i Birsta. En heldag med stort H. Inte så många julklappar men ack så mycket annat…eller hur Lena? :wink: Spiida var på ett stålande humör och charmade alla som kom i hennes väg. Sockerungen min! :wub: Har nu under kvällen börjat förbereda för julen och advent. Eftersom Erik jobbade så flyttar vi stöket till imorgon fm. Har ju sagt att jag inte ska göra allt själv! Imorgon är det första advent och skyltsöndag. Vill avsluta dagens blogg med en dikt som jag skrev i årskurs 6 (hittade diktboken när jag rensade). Fick mig ett riktigt gott skratt när jag läste i diktboken! :lol:

ADVENT

Nu är det advent. Ljus vi tänder. I alla möjliga länder.

Ute är mörkt och kallt. Stjärnorna tindrar på himlen. Snön glimmar och ljusen tindrar.

Ett ljus brinner i vår stake. Ute på isen ligger en lake.

Trevlig första advent allihopa! :heart:

3 kommentarer till Dagen och morgondagen

 • Erik skriver:

  Ska jag hjälpa till med glöggen imorgon? :silly:

 • Lena skriver:

  Ja det var en trevlig dag, mycket skoj och skratt!!! Hon är för härlig eran Ida. Tycker munen liknar idas :wassat: .
  Det va den finaste dikt jag läst på länge :cheerful:

 • farmor skriver:

  Dikten var fin, undrar om laken ligger kvar.
  Vi har varit på moderatfika på sta´n och handlat sen.
  Middagslagning pågår just nu.

  Annars har jag bakat nästan 50 lussekatter idag och sen ska det bli bullar.

  ha det bra farmor marg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: