I samband med min älskade farmors begravning träffades alla kusiner. Lite makabert att det måste till en begravning för att alla ska samlas. Trots att vi inte träffats på flera år så kändes mötet så naturligt och samtalen och skämten flöt som rinnande vatten. Ett självklart samtalsämne var så klart den berömde kusinträffen. Vi har pratat om att genomföra en träff under 10 års tid utan resultat. Men nu ska det bli andra bullar. Jag har pratat med min farbror och hans sambo Anita om att låna deras stuga under en helg i sommar. Dom återkommer till mig om datum. Närvaro för kusinerna Lundström är självklart obligatorisk! Här ska bli en redig kusinträff i äkta Lundströms anda! :lol:

3 kommentarer till Släkten är värst

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: