Vill först tacka för alla gratulationer. Min födelsedag blev riktigt lyckad! Massor med fina blommar som nu pryder vårat hem. :biggrin: Tänk er själv att fylla år på självaste semeldagen! Jag kan lova att jag ätit en semla eller hur många var det nu? :angel:

Nu till dagens ämne. Fick underkläder och pengar till att köpa underkläder i present eftersom min gamla kollektion är under all kritik. Hittade en hel del som passade en tant med taxöron och dessutom utan disneyfigurer. :wink: Men vad gör jag på morgonen när jag ska klä på mig. Joo….jag tar på mig en av mina gamla underkläder för dom nya är så fina. Hur knäpp får man bli egentligen? Nu har jag kastat några av den gamla kollektionen för att jag inte ska använda dom mer. Ska jag bara använda dom ny underkläderna vid finare tillställningar? Hur knäppt som helst! Skämms på mig! :blush:

underkl

En kommentar till Lite knäpp är jag nog!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: