Jag hör till den skaran som brukar titta på Ceasar Millan och hans arbete med hundar och deras ägare. Har flera gånger sett hur han har pratat om att hundarna har lite att göra och därför beteer sig på ett oönskat sätt.  Bore har lite jobbigt när han möter andra hundar och då ffa när Loke är med. Hur kan jag göra för att Bore ska koncentrera sig på annat? Såklart! Ge grabben något att göra!!! Bore är inte speciellt förtjust i att bära apportbocken så det blev ett självklart val. Min plan var att Bore skulle få bära apportbocken på våran promenad runt Nattviken. Vilken skillnad! Bore bar apportbocken som att det vore hans käraste ägodel. När han mötte andra hundar så gnällde han lite och reste ragg men inget mer! Hur skönt som helst! Han är så duktig min vita kille!!! :heart:

pojkar

En kommentar till Ge grabben en uppgift!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: