Pga flera vägarbeten och dylikt runt vårat hus kör det ofta förbi traktorer och andra stora fordon. Detta är en stor händelse för våran yngsta medlem i församlingen. Hon står och spejar efter traktorn och kommer ingen så ropar hon. Kommer den fortfarande inte slår hon ut armarna och utbritser: Borta! Tänkt vad små saker kan trollbinda! Hon är för söt våran lilla tjej! :wub:

traktor1 traktor2

En kommentar till I väntans tider!

 • farmor skriver:

  den som väntar på nå`t gott väntar alltid för länge.
  Här tinar det för fullt och det glädjer mig.
  Har gått stavgång 45 minuter och det straffar sig har j:ligt ont in axlar och armar. Hur ska det sluta, jag blir så trött.

  Natti, natti

  marg
  :sick: :sleeping:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: