Då var det dax igen. Nu reser jag vidare norrut för att samla ihop barnen, tvåbenta som fyrbent. Jag längtar så tills jag får träffa dom. Tyvärr blir jag ensam på min resa eftersom Erik måste jobba. :cwy: Men som tur är så träffas vi allihopa snart igen, och som Moa brukar säga då ska vi STORpussas och kramas. Myyyysfaktor på högnivå! :wub:

unge2

unge1

Ps. Om ni inte visste det så ÄLSKAR jag min familj! Ds :heart:

2 kommentarer till Nu bär det av igen!

 • marg skriver:

  det var dock ett evigt flaxande på dig!
  Välkommen upp till Lapparna

  kram marg :blink: :cheerful: :biggrin: :heart:

 • Kicki skriver:

  Roligt roligt!
  Jag har STORpussats med min familj efter en vecka utan dem. Det var MYS!

  Tänkte ta en simlektion med Bore, men det blir så långrandigt :biggrin: . Ta med honom ut i en båt, sätt en flytväst på och släpp av honom… :angel: .

  Närå, är han skraj eller vill han bara inte simma?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: