Efter allt tjafs med FK kände jag att något måste förändras (tyvärr går det tydligen inte att ändra på FKs regler :angry: ). Valet gick till att fixa till hemsidan, eftersom jag är nöjd med så gott som allt i mitt liv. Fick utmärkt hjälp av sambon som gjorde precis som jag ville. Jag är såååååå nöjd! :biggrin: Anmäl er gärna till nyhetsbrevet så får du ett mail så fort något händer på sidan. :cool:

DSCF0221

3 kommentarer till Nytt ansikte utåt!

  • syrran skriver:

    klokt av dig! tänk positivt å låt inte tjänstemännen slå ner på dig. nya sidan blev supersnygg! nu ska jag å flisan till Hundsjö och (förhoppnigsvis) plocka jordgubbar. OBS det är Flisan som har valt gubbarna… :heart: :wub: :alien:

  • Annelie skriver:

    Eva: Orkar inte tjafsa mer med sådant som är lönlöst! Låter gott med jordgubbar. Här regnar det som vanligt! :ermm:

  • marg skriver:

    Tjusig sida, grönt är skönt och vackra flickor också.tycker farmor :cheerful: :blink: :heart:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: