Äntligen lyser solen över våran stad, Härnösand. Gissa om hon är efterlängtad av både stora och små. Min farmor kallade alltid solen för Nellie och det är något jag kommer att bära med mig hela livet.  Så gott som hela dagen har vi spenderat i trädgården. ”Räddade” även grannpojken Edwin från en dag i rastgården. Eller rättare sagt gav Edwins mamma lite andrum och en lyxig enmanna dusch. Inte speciellt vanligt när man har små barn. Barnen lekte jättebra. Vinbärsbuskarna lockade med otroligt röda bär. Gott för både stora och små. Bore vaktade över oss som den kung han är, kung Bore. Vilken härlig dag! :cool:

DSCF0015

4 kommentarer till En dag i busken!

 • marg skriver:

  God morgon,
  det ser härligt ut. här har vi just nu +20 grader och sol. ser ut att bli en toppendag. nu ska jag äta frukost och sen ut och cykla. Det är krångligt att komma upp på cykeln, men krångligare att komma ner. På tisdag får jag min nya cykel och det ser jag fram emot.Då blir det lättare. Ha en bra och happy dag önskar farmor marg
  :cheerful: :smile: :heart:

 • Annelie skriver:

  Marg: Låter härligt! Lycka till med nya cykeln. :biggrin:

 • syrran skriver:

  åhh sol! grattis Det är ni inte bortskämda med på era breddgrader…

 • Annelie skriver:

  Eva: Nej det ska gudarna veta! Dagen började i vanlig ordning med regn. Em blev istället super med mycket sol och värme. Mer sol, Tack! :biggrin:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: