Jag och Bore packade in oss i Blixten Mc Queen och drog upp på Vårdkasen för en kvällspromenad i skogen. Av någon underlig anledning hade jag plockat ur alla hundprylar och därmed också material till uppletande. Fiffig som jag är tog jag vad skogen har att erbjuda i forma av kottar och pinnar. Gissa om Bore blev förvånad när han inte hittade dom ”vanliga sakerna”. For flera vänder och var på sakerna flera gånger men tog dom inte. Provade skicka på nytt och då gick det upp ett litet ljus för Borbjörn. Han var superglad när han kom tillbaka med den rätta pinnen i munnen. Efter det träffade vi på en kursare från viltspåret som också tog sig en skogstur. Eftersom hon är lika träningstokig som jag passade vi på attt träna passivitet. Killarna skötte sig utmärkt. Blev en riktigt lyckad skogspromenad! Nu har jag en supertrött kille! Stör ej! :wub:

skogen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: