Imorgon gäller det! Då börjar jag jobba efter en tids barnledighet. Känns både bra och dåligt! Samtidigt som det ska bli roligt att träffa alla på jobbet igen och utföra det som man är bra på, så känns det sorligt att lämna bort barnen drygt 8 timmar per dag. Moa är i och för sig glad eftersom hon äntligen får börja fritids som hon har längtat till så länge. Det slog mig att om jag slutar fyra kanske vi är hemma halv fem (innan man har hämtat båda barnen) och innan vi har ätit är nog klockan sex . Då är det bara en timme tills Ida går och lägger sig. När ska man hinna umgås? Måste nog fundera hur det skulle bli om jag gick ner i tid? Jag har ju inte skaffat barn för att någon annan ska ta hand om dom. Många känslor i kroppen blir det! :unsure:

En kommentar till Sista natten med gänget!

 • Jeanette skriver:

  Hoppas din första dag var bra! =)
  Vi måste höras och träffas snart igen….det får inte gå för långt mellan gångerna =)
  Jag ska också baka nu i veckan för Fia fyller år. Kanske du kan komma förbi på en fika sen då =).
  Ni måste ju få se valparna!!!! Så söta och nu morrar de lite ibland….hur gulligt är inte det!! =)
  Kram//Jeanette

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: