Idas favorit i kombination med tutten är den rosa snuttekatten. Hon har fyra stycken exklusive den hon har på dagis. Som ni kanske förstår blir katterna rejält smutsiga eftersom dom hänger med på alla möjliga äventyr. Igår när vi hade tvättstuga fick katterna ett välbehövligt bad. När Ida sedan hittade sina dyrgripar blev hon jätteglad. Tog alla i famnen och tryckte dom mot ansiktet. Blev  full i stratt när hon slängde alla i golvet och utbrast: luktar äckligt mamma! :biggrin:

kissen

2 kommentarer till Lille katt, lille katt, lille söte katta……

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: