Idag har det varit en lång men rolig dag. Har föreläst i två omgångar, en på fm och en på em. Ca 40 personer per föreläsning har lyssnat på lilla mig och sett när Ronja (våran blivande vårdhund) har visat sina talanger. Väldigt lyckat. Tänk att en hund kan locka fram så mycket skratt. Hur roligt som helst! Att jag sedan gillar att stå och prata inför folk gör ju inte det hela sämre. Nu kan den som vill även läsa artikeln om vårat projekt på jobbet i våran tidning. Min och övriga teamets sekund i rampljuset fortsätter! :biggrin:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: