Igår hade våran stortjej Moa namnsdag. Tänk att hon snart fyller 8 år. Hon kom hem idag och sa att en kille frågat chans på henne och att han pussat henne på kinden. Fy så pinsamt mamma! var kommentaren jag fick. Var tog den pyttelilla tandlösa persikan vägen? :heart:

namnsdag

2 kommentarer till Våran stora tjej!

  • marg skriver:

    Den lilla söta persikan bor väl kvar i den stora goa Moa tror farmor
    kram till er alla :heart::heart:

  • syrran skriver:

    Söt som socker… hon liknar ju… (???) åhh vem är det nu? nån i nåt barnprogram tror jag! jag återkommer :happy: kram på er alla i soliga storstan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: