Solen sken för fulla muggar både lördag och söndag. Såå skönt! Kroppen var absolut i behov av lite solljus. Vilken energikick! Tyvärr så började det regna igen nu på em men då passade jag på att börja adventsstäda. Jag hör till dom som tycker att det måste vara rent och fint när allt spektakel ska fram. För min del skulle det räcka med några ljusstakar och stjärnor i våra fönster. Men Moa vill ha tomtar överallt! Så då får hon självklart det! Imorgon ska jag och Moa hjälpas åt att städa/rensa inne på hennes rum. På träningsfronten har jag tagit ut grabbarna en och en idag. Såå nyttigt! Måste bli fler gånger nu när Grim börjar närma sig spökåldern.  Tjejerna har pysslat idag. Så mysigt att se deras kreativa ådra!

kreativ

kreativ1

En kommentar till Vilken helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: