Det är tidigt på söndagmorgon. Jag har varit ute med grabbarna i den nyfallna snön. Jösses så mycket snö det har kommit. Härligt! Ida ligger och slappar och ser Teletubbies. Moa och Erik sover. En vanlig morgon på Framnäsvägen. :biggrin:

En kommentar till Slapparsöndag

  • marg skriver:

    Det ser skönt ut. Här har det varit mera hektiskt på annandagen, vi skulle ha julmiddagsgäster redan kl. 2.00 men allt har gått bra och nu har jag stökat undan det mesta.kram farmor marg :wub: :heart:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: