Inte lätt att vara magsjuk och ta hand om en två-åring som också är magsjuk med mängder av energi (var hon nu får dom ifrån eftersom hon inte får i sig något). Två grabbar som är så pigg så dom studsar omkring och fäller allt i sin väg. Moa har fixat middagen idag. Min stora tjej! Hon är så duktig. Jag kan precis förstå hur en urvriden trasa känner sig. Längtar tills jag har fått alla barn i sängen så jag kan svimma av i soffan. Skulle vilja lägga mig ner och sova mig igenom alltihopa men det går ju inte! Jag vill bli frisk!!!!!

En kommentar till Trött ända in i själen

  • marg skriver:

    Stora duktiga Moa, det var bra gjort tycker Farmor. Hoppas att ni sjuklingar blir frisk snart. Här är det -20 grader och man går inte ut frivillig.
    Krya på er kramar från farmor :cheerful: :sleeping: :heart:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: