Ikväll har jag testat att träna med hundarna samtidigt. Pga kylan och att snön vräker ner blev våran träningsplats vardagsrummet. Tränade att kalla in en hund i taget medan den andra fick sitta kvar. Bore är en klippa på denna övning. Efter några gånger greppade Mickrofisen också vad leken gick ut på. Hur kuligt som helst. Provade att även använda helt andra ord istället för inkallning ordet Hit tex ketchup, hitta. Tanken var att dom skulle sitta kvar och ignorerar alla felaktiga ord. Hur duktiga som helst! Man såg riktigt hur hjärncellerna fick jobba. Till veckan har jag bokat in två privat lektioner med våran coach Elin. En gång med Grimmsen och en gång med Borbjörn. Ska bli så roligt! Längtar!!!

Ps. Kräkbacillerna har nu lämnat vårat hem för denna gången. Jag hoppas det dröjer innan vi får besök igen! :sick: Ds.

3 kommentarer till Träna i stereo

 • Gunilla skriver:

  Fina pojkar.

  Skönt att Ni är friska igen, inget vidare att drabbas av kräkbaciller.

 • Kicki skriver:

  Skönt att ni kryat på er! Här hemma har vi konvalecens efter den tredje…

  Vad spännande träning! DET ska jag testa idag, medan bassilurerna lämnar oss för gott!

 • Annelie skriver:

  Gunilla: Jajamänsan! har världens finaste grabbar! Så skönt att vara frisk! :biggrin:

  Kicki: Hoppas att ni blir frisk fort. Det är en jätterolig övning som kräven en del koncentration hos dom fyrbenta varelserna. :cool:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: