Nu har jag varit duktigt och anmält mig och Gimmsen till tre officiella utställningar. En gång i april och två gånger i början av maj. Måste ju test igen om jag tycker det är roligt. Trots fin kritik och fin placering förra gången så är jag inte helt övertygad om att utställning är något för mig. Mest är det nog för att jag känner att jag inte behärskar vad jag håller på med. Men man kan väl lära sig. Ska ju gå kurs till sommaren. Ska bli så roligt…..tror jag!  Men eftersom Gimmsen är en stilig kille får jag bita i det sura äpplet och springa några vänstervarv. Synd Gunilla att vi bor så långt borta för då kunde vi utbyta lite tjänster åt varandra. Du kör utställning och jag tar lydnaden med våra fyrbenta vänner. Bra förslag va? :wink:

5 kommentarer till Vänstervarv, here we come!

 • Erik skriver:

  Stilig han är vår lille kille.

  Vänstervarv fungerar bäst om man har ett något längre högerben. :-)

 • Gunilla skriver:

  Som man säger ”övning ger färdighet. Tro mig, om det går bra blir man lite biten, även av utställning.
  Tycker också det är trist att vi bor så långt ifrån varandra, annars kunde vi bytt tjänster.
  Men jag tycker också det är roligt att träna hund, men kunde nog fått många bra tips och råd från dig.

 • Gunilla skriver:

  :wink: Som man säger ”övning ger färdighet. Tro mig, om det går bra blir man lite biten, även av utställning.
  Tycker också det är trist att vi bor så långt ifrån varandra, annars kunde vi bytt tjänster.
  Men jag tycker också det är roligt att träna hund, men kunde nog fått många bra tips och råd från dig.

 • Annelie skriver:

  Gunilla: Precis så menar jag! Tänk om jag kunde få ha dig med när jag tränar vänster varv. Sååå bra vi skulle bli! :biggrin:

 • Annelie skriver:

  Erik: Vi har världens finaste kille i randig kostym! :wub:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: