Det är nog inte meningen att jag ska ha hund, iallafall en frisk sådan. Har nyss varit hos vet och det var inte roligt för fem öre. Efter noga anamnes började Vet böja och kläma på microfisen och sedan fick vi springa. Blockhalt runt om! Jag tror jag blir galen!  :w00t:  Vet sa om det skulle ha varit en oerfaren hundägare hade hon skickat hem oss med råd om koppelvila och smärtlindring. Nu har jag ju vilat Grim under en LÅNG tid så det är redan avklarat och han är halt ändå. Enligt vet ska jag nog inte räkna med något glädjande besked med tanke på resultatet av böjprovet. Så nu ska vi ner till Strömsholm.  Vet tyckte inte det var någon idé att utreda honom vidare i Härnösand. Detta eftersom han var sååå halt och med tanke på att hans bror har OCD och det är ärftligt. Så nu får vi se hur prognosen är. Jag tror jag ska börja samla frimärken istället känns betydligt enklare och man slipper bli besviken gång på gång. Nu ska jag gräva ner mig ett tag och bryta ihop och förhoppningsvis krypa fram igen. Just nu känns allt nattsvart! :cwy:

2 kommentarer till Jag ger upp!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: