Den här veckan har jag och min sjukgymnast kollega verkligen jobbat häcken av oss. Vi har så späckat med hembesök så att en dag känns som två arbetsdagar. Dessutom är det inga lätta patientfall utan krångliga som kräver en hel del tid och engagemang. Att det sedan nästintill är helt omöjligt att komma i säng förrän efter midnatt gör ju inte det hela bättre. Vem vill gå och lägga sig när det är så ljust ute? Känner mig som en levande död när klockan ringer. Ska bli så skönt med en tre dagars ledighet. En annan går ju inte på semester förrän 19 juli. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge………………..vet inte om jag håller med om det?! :unsure:

Tyckte det var bättre att sätta in en bild på en sovande liten Ida. Tänkte skona er från en hemsk bild på mig när jag sover. Fyy vilken syn! :w00t:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: