Våran Oga är en väldigt envis liten dam. Det gäller verkligen att välja sina strider med henne. Såå otroligt söt men när hon plockar fram sin inte så attraktiva sida så spelar hon på mammas och pappas nerver. Hon börjar ju närma sig tre år, och en härlig treårs trots har börjat infinna sig i vardagen. Tex när hon och Moa ska göra något samtidigt och det inte går som den lilla fröken vill så sliter hon tag i Moas hår och drar allt hon kan. När mamman eller pappan kommer till Moas räddning och ber henne släppa taget. Då säger den söta lilla damen till Moa:- Nu måste du skärpa dig Moa! Man får inte dra i håret. Vad säger man då? Men jag säger som jag alltid har sagt; Barnuppfostran och hunduppfostran bygger på samma byggsten: Var konsekvent! Inget annat fungerar! Bara mina nerver klarar denna fas i livet! Som sagt var  är det tur att hon är söt! :wub:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: