Igår fick  Grimmen  vara lös för första gången på mycket länge. I hela tre minuter sprang han runt på det mjuka barkspåret. Vilken lycka att se honom. Än så länge har han inte visat någon hälta. Men det är ju precis som dom sa i Strömsholm. Det är en balansgång. Man måste testa lite för att se hur mycket man kan pressa honom. Har även sedan jag kom hem hunnit lägga ett viltspår (fullängd med två bloduppehåll) samt träffat Marie och Ronja på stan för lite lydnadsövningar. Bore och Grim är verkliga kontraster i spåret. Bore går fram som en murbräcka och Grim är den lilla filosofen som kontrollerar och funderar. Så roligt att se! Vad gäller lydnaden så får jag börja om med Grim, blä! Vi som hade kommit så långt. Men det är bara att bita i det sura äpplet och traggla på. Bore var superduktig på stan. Tappar koncentrationen ibland men vi får ta oss till stan lite oftare för mer träning. Måste nog anmäla honom till någon tävling snart……….. :w00t:

En kommentar till Släpp fången fri!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: