Så har den årliga Briolympiaden ägt rum i Härnösand och det var första året som Moa fick delta. Massa spända nerver och glada tillrop blandades med uppspelta barn,  massa föräldrar och skolpersonal. Grenarna som genomfördes var kuriren (stafett), längd, kula och 60 m. Moa var som liten vessla. Super duktig!Jag är så glad att jag tog ledigt från jobbet för att delta i detta evenemang under fm. :biggrin:

2 kommentarer till Briolympiaden 2010

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: