Idag har det blivit en hel del aktiviteter med grabbarna. Började morgonen med en promenad på en timme med Ida och grabbarna. Sedan blev det några timmar på gården men lite träning. Sedan var det dax för lite individuell tid. Började med en promenad runt nattviken med Grimmen. Perfekt läge att träna med ströning. Riktigt duktig! När det var dax för Bore blev det en promenad med Charlotte, William och Milo. Idag var dom fyrbenta grabbarna på G. Ville bara ha varandras bollar. Så jag lovar att efter den timmes promenaden var Bore rejält trött. Ida var också nöjd eftersom W ville följa med. Hennes nya idol!  Vi avslutade med mys i soffan och lite film. Mysigt värre! :heart:

3 kommentarer till Filmtajm med grabbarna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: