Idag har vädergudarna inte varit på sitt bästa humör. Grått, trist och regnet har kommit och gått. Började dagen med ett pass på gymmet. Därefter tog jag grabbarna på en tur upp för slalombacken. Sen har vi slappat hela dagen. Har suttit och tittat på kort och när vädret är så här kan jag inte låta bli att längta till sommaren. I och för sig så var inte sommaren 2010 speciellt rolig pga Gimmens OCD, men jag ser fram emot nästa sommar då förhoppningsvis alla är friska och glada! Nu är det strax filmtajm och popcorn på Framnäsvägen. :biggrin:

En kommentar till Vissa dagar längtar man!

  • Charlotte skriver:

    Ha en riktigt trevlig kväll!

    Själv är jag på arbetet och ser fram mot en natt med 1 timme längre arbetstid..
    //Charlotte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: