Jösses så det snöar! Hade tänkt ta en långpromenad med hundarna idag men vädret kändes  inte så lockande. Men det heter ju: det finns inget dåligt väder, bara dålig kläder. Sagt och gjort! Pälsade på mig för att klarar snön och blåsten och begav mig ut med grabbarna. På vissa ställen hade det drevat så jag hade snö upp till midjan. Vi fick jobba rejält både jag och grabbarna. Passade även på att träna frikommandot. Det var ju några stycken som var ute och skottade så jag satte ner hundarna en bit ifrån och gick i från dom så jag hade snöskottaren mellan mig och hundarna. Sedan gav jag frikommandot. Vilken skojig lek! Grabbarna var jätteduktiga och snöskottarna fick en gång för alla veta att ”bestarna” faktiskt är riktigt lydiga.  Måste visa några bilder från våran uteplats. Erik är ute flera gånger i timmen och håller gången öppen och för att vi ska kunna öppna dörren. :biggrin:

En bild på vårat köksfönster. Snöisolering! :wink:

En bild på grannens fönster. Man ser Lena och hennes mamma Kerstin kika ut! :biggrin:

2 kommentarer till Snö, snö och åter snö

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: