Trots att det är härliga dagar med massor av snö, massor av minusgrader och en blå himmel med strålande sol så längtar jag till våren. Det är så mycket enklare när man ska ut och träna med grabbarna. Enda vårkänslan man får är att det är ljust när man åker hem från jobbet. Men jag och grabbarna trotsar Kung vinter och klär på oss så vi ser ut som eskimåer. Fungerar att träna korta stunder för att vi inte ska frysa oss sönder och samman. Men det fungerar att träna trots kylan. Tåliga norrlänningar! :biggrin:
Ikväll blev det en hel del träning med hundmöten. Hade turen att träffa Nina och Wille. Perfekt störning! Med Grimmen blev det hämta övningar och kontaktträning. Bore fick träna linförighet medan jag sparkade en leksak. Oj så svårt han hade att koncentrera sig på uppgiften. Men klarade några meter i alla fall. Jag har så duktiga killar! Nu sitter vi i soffan och slappar och jag knapprar på datorn. Hoppas ni får en trevlig kväll! Over och out! :cool:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: