Eftersom Ida har fått tillbaka sin hemska hosta blev det ingen slalombacke idag, tyvärr. Istället tog jag med mig grabbarna till stan för lite träning. Grim fick börja. Eftersom det är lördag och solen strålade så var det fullt med folk på stan. Grimmen fick träna självkontroll. Han har verkligen kommit en bit på vägen. Visst är han fortfarande lite slamsig till och från men i det stora hela skötte han sig utmärkt. Blev en del hälsande på folk eftersom det var många man kände ute. Så det gäller att passa på att träna så mycket det bara går. Med Bore blev det även en del självkontroll men även hundmöten. Super duktig! Älskar klicker om det nu är någon som har missat det. Nu har jag trötta grabbar och jag är supernöjd! :wub:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: