Jag och Marie tränade med Grim och Ronja häromkvällen. Tränade för hundarna och även för oss tråkiga saker (läxa från Vårdhundskolan). Hundarna var jätteduktiga så dom fick springa och leka som belöning. Helt plötsligt försvann hundarna bakom huset. Två rejält lortiga hundar kom tillbaka. Grim hade tom dykt i lervällingen. Har aldrig haft en hund som älskar allt vad vatten heter. Spelar ingen roll om det är en enda sörja bara det finns lite vatten. Tur att han är som en teflonpanna och allt går att borsta bort när han torkar. :wink:

Vissa går ju tom och betalar för att få en lerinpackning. Grim fixar den gratis! :biggrin:

3 kommentarer till Lortgris

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: