I helgen har jag verkligen tagit det superlugnt. Har känts verkligen konstigt. Inte riktigt likt mig men någon gång ska vara den första. En sak som jag har gjort i helgen är att äta och det i massor. Magen har stått i 8 olika hörn. Helt klart ett I-landsproblem så vi släpper det ämnet.
Har iallafall hunnit träna lite med grabbarna ( inte helt ovanligt). Bore har fått träna en hel del Rally-lydnadsmoment. Han är så duktig! Nu är det bara jag som ska lära mig skillnaden på skyltarna dvs när man ska göra övningen framför skylten eller på sidan. Pluggeli plugg! Kan inte förstå att det ska vara så svårt att komma ihåg hur man ska göra. Med Grim har jag tränat en hel del lekträning. Gissa om det är kul att leka med en kille som bara vill vara med sin matte. Ingen konflikt här inte! Hurra! Har även tränat linförighet eller följsamhetsträning. Har börjat bygga ihop raksträckorna med svängar. Fungerar riktigt bra. Ska be Moa filma någon dag så att man själv kan se hur mycket fel man gör och hur duktig min lilla randiga är.
Nu väntar en ny vecka med allt vad det innebär! :biggrin:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: