Idag fyller vårat kära land år. Ett stort grattis och vilket härligt väder du har bjudit på. Eftersom utbudet på stan inte var så barncentrerat så tog jag med mig tjejerna till en av stadens lekparker. Mycket bus och mycket rollspel höjde stämningen. Avslutade våran picknick på Vårdkasens topp med lite fika. Mysigt värre! :wub:


Tog ut grabbarna var och en för sig och begav mig ut på stan. Det kryllade av människor, barnvagnar och hundar. Perfekt störningsträning för mina grabbar. Grimmen fick sig ett härligt svalkande bad i Nattviken. Perfekt belöning för en badanka. :biggrin:

Ikväll har jag och Bore varit på kurs, Rallylydnad. Åkte ut lite tidigare för att den lilla randiga skulle få lite träning. Var riktigt imponerad av honom eftersom han inte verkar bli påverkad av värmen……än så länge. När det var dax för Bore och co var temperaturen inte riktigt lika härlig men bättre för hundarna. Grimmen fick också vara med som störning. Skötte sig riktigt bra. Avslutade kursen för en härlig promenad på vårtan i kvällssolen. Ikväll fick vi även sällskap av Marie och Ronja. Trevligt att få någon att prata med under promenaden och hundarna for runt som skållade råttor. Nu ligger grabbarna och sover och jag ska tippa i soffan och glo lite på dumburken innan jag släpar mig till sängen. :sleeping:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: