Midsommarafton blev en väldigt lyckad dag. Morgonen började med regn, blää . Men sedan bestämde sig vädergudarna att vi skulle få lite solsken. Hela familjen tog sig till murberget för att hjälpa till med att smycka midsommarstången. Bidde mycket fint! :biggrin:

Middagen intogs på våran altan med solen som strålade i all sin glans. Familjen Lång gjorde oss sällskap. Moa och Cornelia fixade lekar som vi tog oss an med hull och hår. Kvällen avslutades med Wii-duell. En härlig midsommarafton kort och gott! :biggrin:

Moa jobbar på att smycka stången med blommor.

Våran lilla tjej vill ”posa” på alla bilder.

Dom tvåbenta grabbarna drack festis………… :tongue:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: