Jag kan verkligen inte klaga på vädret som vädergudarna har bjudit på. En härlig vecka med mycket sol, bad och picknick. Grabbarna har haft badförbud några dagar eftersom dom har varit förkylda. Grim är nu helt bra så han fick följa med på kvällsbadet. Bore däremot är fortfarande lite snuvig så han får allt hålla sig på torra land. Inget han verkar lida av iallafall. Jag lovar att den lilla randiga killen njöt i fulla drag när han simmade omkring som en liten säl. Han är precis som barnen dvs vill aldrig gå upp. Man känner att man är ute hela dagarna. Man är ordentligt trött när kvällen kommer men det är dock inte så lätt att gå och lägga sig när det är ljust så gott som hela natten. Men just nu njuter jag för fulla muggar. Det  enda negativa just nu är att Erik jobbar mer än någonsin. Men vi får se fram emot semester till huvudstaden i slutet av sommaren. :wub:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: