Ikväll har jag varit ute med grabbarna var för sig. Blir väldigt effektiva promenader när man kan fokusera på varje hund till 100 %. Tränade med Grim på torget. Då kom det fram två damer och frågade vad vi tränade. Förklarade att jag håller på att utbilda Grim till vårdhund. Gissa om det var två damer som blev intresserade. Fick även förklara hur jag tränar med klicker. Grim hälsade väldigt fint på damerna. Fick mycket beröm för min fina lilla kille. Blir så stolt  över min lilla Grim!

Min stiliga lilla randiga kille! :heart:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: