Ikväll var det dax att ta tag i praktiken på Ädelshems gruppboende. Under sommaren då det är mycket vikarier, och alla måste godkänna att det finns en hund på avdelningen, så gjorde vi en paus. Men ikväll var det äntligen dax igen. Grim skötte sig toppen. Tog en promenad inomhus med en väldigt trevlig dam. Grim gick väldigt fint i leende koppel mellan mig och damen. Så stolt! Sedan kom ytterligare två damer som stannade och beundrade min fina randiga kille. Grim tryckte sig lungt och sansat mot damerna för att bli klappad. Perfekt beteende. Blev en väldigt trevlig stund med mycket prat och skratt. Personalen  på avdelningen är toppen! Längtar till nästa gång. Nu sover Grim. :wub:

 

En kommentar till Äntligen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: