Idag är lördag och det innebär mycket folk på stan, folk med hund. Blev en effektiv halvtimme med massor av hundmöten. Skvallerträningen börjar ge effekt. När vi möter en hund står jag lugnt med leende koppel. Grim tittar på hunden och sedan vänder han sig mot mig= klick och belöning. Självklart är vissa hundar ”hetare” än andra men han går från klarhet till klarhet. Övning ger färdighet! :biggrin:

Ikväll har vi tränat på självkontroll. Grim vill gärna ha leksaken när man håller den i handen för länge. Vi tränar då på att jag kan jonglera med sakerna och han ska släppa fokus på saken och ta ögonkontakt med mig. Han fattade snabbt vad leken gick ut på. En klok liten slyngel vill jag lova. :biggrin:

Grim klättrar gärna upp på ryggkuddarna i soffan när han är trött. Jag lovar att han var trött efter dagens stadsvandring.

En kommentar till Våran lilla katt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: