Min lilla katt vid namn Grim klättrade upp på våran sittbänk i hallen och gjorde en stagedive  och självklart halkade han. Gissa om han blev halt och självklart på den opererade sidan. Självklart kan även han göra illa sig utan att det behöver betyda något men kan inte låta bli att bli lite svart i sinnet. Hade det hänt den kärnfriska Bore så hade jag tagit det med ro men nu gäller det min lilla olyckskorp. Nu är det sträng vila som gäller och jag håller mina tummar stenhårt att det inte är något allvarligt. :unsure:

En kommentar till Bläää

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: