Jag och tjejerna packade in skidor och fikaväskan och begav oss till stadens slalombacke. Blev några härliga timmar. Moa drog iväg till stora backen och därför blev det inga kort på henne, tyvärr. Nästa gång kanske. Har lånat en sele från Marie. Fungerade perfekt på Ida. Jag kunde då släppa henne en bit utan att helt tappa kontrollen. Fungerade perfekt! Vi tränade att svänga och ffa bromsa. När jag tidigare hade henne mellan mina ben förlitade hon sig helt på mig och bara åkte. Nu är hon tvungen att göra själv och självklart gjorde vi en grej av det hela för att det skulle bli roligare. Så skönt att polletten har trillat ner. Längtar tills vi kan åka på en fjällsemester. Kanske nästa år. När man inte är så stor så blir man snabbt  trötta i sina ben och då måste man vila och fika lite. Passar mig utmärkt! Vilken härlig dag det blev! Fler sådana tack! :biggrin:

En nöjd liten tjej! Polletten har verkligen ramlat ner och tjejen börjar få koll på skidorna. Härligt! :heart:

Moa var lite för sugen och råkade bita sig i läppen. Stackar liten! :cwy:

 

Chokladboll sitter fint i magen när man behöver lite extra energi. :biggrin:

Frej fick träna på att vara ensam tillsammans med sin bror Bore. Är lite svårt att träna detta eftersom det oftast är någon hemma. Mina pojkar är lite bortskämda på det sättet. Men det fungerade perfekt och det var två glada pojkar som mötte oss i dörren. :wub:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: