Mina pojkar älskar verkligen snön. Den lilla pralinen stoppar ner sin långa nos i snön och sedan springer han så fort som benen bär. Ser helt galet ut men den lilla killen njuter i fulla drag. Den stora vita plöjer snön som om han vore en snöplog. Det är också härligt att se att Bore nu tycker att den lilla har vuxit upp och går nu att leka med på allvar. Så kul att se dom tumla runt i snön. Bore är så duktig men sin lillebror. :wub:

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: