Idag har jag och Frej varit på kurs och inte vilken kurs som helst utan pälsvårdkurs. Måste ju lära mig nu när jag har en hund som har lite mer päls än våran stora vita. Det var ett härligt gäng som samlades i lokalen. Håret yrde och nervösa mattar tog sig an pälsarna. Blev väldigt lyckat för att vara första gången. Frej var jätteduktig. Men det som nog tog knäcken på honom var när jag skulle blåsa honom torr. Vilket påhitt! Nu är det bara att ta sig i kragen och införskaffa lite prylar för att kunna göra samma sak hemma. Ska bli riktigt roligt faktiskt! :smile:

Min lilla hårboll innan klippningen. :smile:

Frej tog sig en powernap efter badet och torkningen. :wink:

Stiliga nyklippta killar. :cool:

 

En kommentar till Pälsvårdkurs

  • carina&grabbarna skriver:

    Nu får du hålla hårt i din Frej så snygg som han blivit!
    Å GRATTIS! i efterskott /carina&grabbarna :smile:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: